Skip to main content

Sonnenstromfabrik

Zonnepanelen zijn de sleutel tot duurzame energie, en bij Van Lith Engineering begrijpen we hun waarde. Onze service omvat niet alleen de installatie, maar ook het essentiële onderhoud om uw investering optimaal te benutten.

Duitse zonnepanelen

De beste Duitse merken vindt u bij Van Lith Engineering

Duitse zonnepanelen vindt u uiteraard bij Van Lith Engineering. Wij werken alleen met Duitse merken die topkwaliteit leveren en ons in staat stellen klanten de ultieme duurzame oplossing(en) te bieden.

Een van die merken is Sonnenstromfabrik, een moderne Duitse fabrikant van zonnepanelen in Europa. Naar eigen zeggen is Sonnenstromfabrik al decennialang “toonaangevend op het gebied van kwaliteit”. Dat maakt ze een ideale leverancier voor Van Lith Engineering.

Wat deze Duitse zonnepanelen u bieden

Garandeert een lange levensduur

Naast een hoge kwaliteit zonnepanelen levert Sonnenstromfabrik vergevorderde technologie door gebruik te maken van een intelligente productiestrategie en mechanistische stabiliteit. Hiermee garanderen ze een lange levensduur van hun zonnepanelen.

Een van de kwaliteitsproducten van de Sonnenstromfabrik die we bij Van Lith Engineering gebruiken zijn de glas/glas zonnepanelen. De levensduur van deze productlijn van Duitse zonnepanelen is aanzienlijk langer dan die van concurrenten. Ze gaan namelijk tot veertig jaar mee. Meer dan voldoende om zowel u als de volgende generatie van duurzame energie te kunnen voorzien. De opbrengst van deze glas/glas zonnepanelen kan oplopen tot de 60 procent.

Ruim assortiment Duitse zonnepanelen

De beste Duitse merken vindt u bij Van Lith Engineering

Het assortiment zonnepanelen van de Duitse Sonnenstromfabrik bestaat naast de uit glas/glaspanelen (met en zonder frame) uit standaardpanelen van glas/folie met frames én speciale panelen. Denk bijvoorbeeld aan panelen die niet aan het lichtnet gekoppeld zijn of panelen die in het dak van uw woning of kantoorpand geïntegreerd kunnen worden.

Eerlijke duurzaamheid staat voorop

De Sonnenstromfabrik zet eerlijke duurzaamheid voorop.

Deze Duitse leverancier van zonnepanelen heeft namelijk als een van de eerste bedrijven hun CO2 voetprint geoptimaliseerd. Deze is nu uitzonderlijk laag. Dit maakt de producten van Sonnenstromfabrik nog aantrekkelijker. De strenge eisen die ze stellen aan milieubescherming en arbeidsveiligheid maakt dat een keuze voor Sonnenstromfabrik tevens een keuze is voor integriteit.

Garanties op Duitse zonnepanelen

Producten van Sonnenstromfabrik worden altijd getest op:

  • Mechanische belasting
  • Weerstand
  • Klimaatverandering
  • Degradatie
  • Stabiliteit van de cellagen
  • Microcracks
  • Soldeerverbindingen

Meer Sonnenstromfabrik bij Van Lith Engineering

Ook producten van Sonnenstromfabrik in uw woning of kantoorpand? Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.