Skip to main content

Laadpalen

Met een elektrisch voertuig heeft u ook wanneer u onderweg bent de focus op duurzaamheid. Deze voertuigen laadt u gemakkelijk op met laadpunt of laadpaal op een moment dat u het uitkomt. Bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk.

Elektrische voertuigen opladen

Wij verkopen de nieuwste laadpalen en oplaadoplossingen van het Nederlandse merk Alfen.

Uw elektrische voertuig opladen wanneer u het uitkomt. Een elektrisch oplaadpunt, zoals een laadpaal, voorziet ieder elektrisch voertuig van nieuwe energie. Bij van Lith Engineering denken we ook na over de infrastructuur achter deze laadpalen en geven u daar graag advies over.

Naast internationale bedrijven kiezen we bij Van Lith ook bewust voor kwaliteitsproducten van Nederlandse makelaardij. Daarom verkopen wij de nieuwste laadpalen en oplaadoplossingen van het Nederlandse merk Alfen.

Laadpalen van Alfen

De laadpunten van Alfen hebben diverse opties

De laadpunten van Alfen hebben diverse opties wanneer het aankomt op laadvermogen en functionaliteit. Ze kunnen tevens worden geïntegreerd met andere producten en houden rekening met up-to-date energietarieven.

Daarnaast beschikken de palen over load balancing, waardoor het vermogen verdeeld word over de elektrische voertuigen die geladen worden. De lader analyseert zelf hoeveel vermogen het in zich heeft en hoeveel ieder voertuig nodig heeft. Op basis van de maximale capaciteit verdeelt de laadpaal de elektrische energie over de voertuigen.

De juiste laadpaal voor uw voertuig

Vrijblijvend laadpaal advies bij Van Lith Engineering

Van Lith Engineering levert u graag bijpassend advies over de juiste oplaadpaal voor uw elektrische voertuig. Voor iedere situatie hebben we een bijpassende oplossing.

Meer over Alfen

Het Nederlandse Alfen bestaat sinds de jaren vijftig!

Het Nederlandse Alfen bestaat sinds de jaren vijftig en houdt zich sinds 2008 bezig met het produceren van geavanceerde oplaadpalen. Hiervoor gebruiken ze alleen de beste materialen en de nieuwste technieken. Als toploper in de energiebranche voldoen de laadpalen van Alfen aan onze eigen hoge standaard en kwaliteitseisen. Ook worden ze tijdens het productieproces uitgebreid test door Alfen zelf, een aantal toonaangevende automerken en onafhankelijke partijen. Met Alfen bent u dus altijd verzekerd van kundigheid en kwaliteit.

De oplaadpunten van Alfen zijn ontworpen voor flexibel gebruik. De capaciteit van deze laadpunten is 2,7 tot 22 kW en biedt de klant daarmee de maximale oplaadsnelheid. De laadpalen kunnen daarnaast op diverse OCCP (Open Charge Point Protocol) managementsystemen worden aangesloten. Deze systemen brengen de communicatie tot stand tussen het laadpunt en een centraal systeem voor het bedienen en beheren van laadpunten.