Skip to main content

DMEGC Solar Energy

Zonnepanelen zijn de sleutel tot duurzame energie, en bij Van Lith Engineering begrijpen we hun waarde. Onze service omvat niet alleen de installatie, maar ook het essentiële onderhoud om uw investering optimaal te benutten.

Voor u alleen het beste van het beste

De focus ligt op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.

DMEGC Solar Energy (2009) maakt onderdeel uit van het grote Chinese concern DMEGC Magnetics (1980). DMEGC Magnetics produceert magneten voor grote bedrijven zoals Philips, Renault, HP en Bosch. De tak DMEGC Solar Energy richt zich specifiek op het ontwikkelen van zonnecellen- en panelen.

De focus ligt op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Bij Van Lith Engineering gebruiken we de producten van DMEGC Solar Energy dan ook graag.

Meer over DMEGC Solar Energy

De zonnepanelen van DMEGC zijn zeer efficiënt in gebruik en blijven onder alle omstandigheden presteren.

DMEGC Solar Energy produceert mono- en polykristallijne zonnepanelen. Kristallijn bestaat uit kristallen van één of meerdere chemische verbindingen (mono of poly). De zonnecellen in de zonnepanelen van DMEGC worden gemaakt van het element silicium; een veelvoorkomend element in deze industrie. Voorbeelden van DMEGC zonnepanelen zijn: mono full black en mono ultra black (zwarte zonnecellen) en de poly (blauwe zonnecellen). De zonnepanelen van DMEGC zijn zeer efficiënt in gebruik en blijven onder alle omstandigheden presteren, zelfs bij diffuus licht of bewolking. Daarnaast zijn ze vrij van PID (potentiële degradatie) en worden ze geproduceerd onder strenge kwaliteitsnormen en milieueisen. Sinds 2011 vindt de gehele productielijn van DMEGC plaats in eigen huis.

De claim van innovativiteit maakt DMEGC ook zeker waar. Zo introduceerden ze de eerste écht zwarte zonnepaneel. Zelfs de busbars aan de voorkant van het paneel zijn zwartgekleurd. Dit geeft de zonnepanelen een luxueuze en strakke uitstraling. Daarnaast produceren ze op maat gemaakte zonnepanelen zonder frame en kunnen de zonnepanelen uitgerust worden met een optimizer van SolarEdge. Deze optimizer haalt (nog) meer opbrengst uit uw zonnepanelensysteem.

Uw investering dubbel en dwars waard

Met twee glasplaten neemt de levensduur en de duurzaamheid van het zonnepaneel toe

Zonnepanelen van DMEGC Solar Energy zijn uw investering dubbel en dwars waard. Ook in de letterlijke zin, omdat DMEGC bij de dubbelglas panelen een tweede glasplaat aan de achterkant van het zonnepaneel heeft bevestigd. Een glasplaat beschermt de zonnecellen tegen invloeden van buitenaf.

Met twee glasplaten neemt de levensduur en de duurzaamheid van het zonnepaneel toe. Maar ook wanneer u niet kiest voor de dubbelglas panelen, is een investering in DMEGC zonnepanelen een verstandige keuze. Tijdens het productieproces ondergaat ieder zonnepaneel uitgebreide veiligheids- en betrouwbaarheidstests.

Door de zonnepanelen én de zonnecellen in eigen huis te produceren, worden beide goed op elkaar afgestemd en houden ze bij DMEGC te allen tijde zicht op de kwaliteit.

Gecertificeerd door Solarif

DMEGC Solar Energy is gecertificeerd door Solarif.

DMEGC Solar Energy is gecertificeerd door Solarif. Solarif fungeert als een onafhankelijke adviseur en expert op het gebied van risicomanagement en het verzekeren van zonnepaneelinstallaties tegen eventuele schade en verlies. Solarif heeft een aantal eisen opgesteld waar iedere zonnepaneelfabrikant aan moet voldoen.

Deze eisen betreffen niet alleen de productieprocessen, maar ook andere bedrijfselementen zoals de financiën. Is een bedrijf eenmaal gecertificeerd, dan wordt het ieder jaar opnieuw gecontroleerd.

DMEGC zonnepanelen op uw dak

Bent u net als wij ook enthousiast?

Bent u net als wij ook enthousiast over de kwaliteitsproducten van DMEGC Solar Energy? Of wilt u meer weten over onze werkwijze betreffende deze producten? Neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst.