Winaico Zonnepanelen

Winaico is een Taiwanese zonnepanelen fabrikant, die onderscheidende producten in de markt zet. Zo zijn de panelen die door Winaico gemaakt worden voorzien van een dubbelwandig frame wat de stabiliteit van het frame ten goede komen. Ook gebruikt Winaico tape om de panelen af te dichten in plaats van kit zoals veel van de andere panelen fabrikanten,. Het gebruik van tape zorgt voor een veel betere afdichting en voorkomt zo onnodig intreden van mogelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld vocht. Dit komt ten goede aan de levensduur van de panelen, dat is dan ook de reden dat Winaico anders dan andere fabrikanten een fabrieksgarantie hanteert van 15 jaar, waar de meeste anderen maar 10 jaar hanteren.

Winaico heeft een Europese vertegenwoordiging in Duitsland en de producten vallen dan ook onder het Europese garantierecht. Dit betekend dat garantieclaims lokaal in Europa afgehandeld worden.

De zonnepanelen van Winaico zijn voorzien van de nodige certificaten, zoals bijvoorbeeld  TUV.

Perc Technology
Levert 3% extra opbrengst op.

Reeds 10 jaar kwaliteitsmodules
Winaico levert al 10 jaar kwalitatief hoogstaande modules

Lage weerstand
Zorgt voor minder verlies.

Overtreft 3 maal de IEC standaard
Standaarden zijn er om te overtreffen.

15 jaar fabrieksgarantie
25 jaar opbrengstgarantie

Water drainage design
Voorkomt vocht ophoping en vermogensdegradatie.

MX Full Black

Dit is de Mono (donkere cell) variant van de panelen van Winaico. Dit paneel wordt veelal residentieel toegepast, waar zowel uiterlijk alsook vermogen per vierkante meter belangrijk zijn. Dit paneel is voorzien van een zwarte sheet wat ervoor zorgt dat het paneel volledig zwart is aan de voorzijde.

Dit paneel heeft een vermogen van 320Wp.

MX Perc

Dit is de Mono (donkere cell) variant van de panelen van Winaico. Dit paneel wordt toegepast waar hoog vermogen per vierkante meter belangrijk is. Dit paneel is voorzien van een witte sheet, waardoor er rond de hoeken van iedere cel wit zichtbaar is.

Dit paneel heeft een vermogen van 330Wp.

Perc Poly

Dit is de Poly (bluawe cell) variant van de panelen van Winaico. Dit paneel wordt veelal ingezet in commerciele projecten. Denk hierbij aan grote installaties op bedrijfspanden, maar deze zijn ook toepasbaar bij residentiele toepassingen.

Dit paneel heeft een vermogen van 285Wp.

Close Menu