Warmup vloerverwarming

Warmup is een toonaangevende leverancier van vloerverwarmingssystemen en diensten.  We hebben meer dan 2.1 miljoen systemen verkocht meer dan 20 jaar handel en hebben dochterondernemingen in 11 landen. Met verkoop- en dienstenpartners meegerekend is Warmup actief in meer dan 60 landen wereldwijd.

De wereldwijde ontwikkeling, productie en verkoopnetwerk vormen de basis voor verdere groei. Warmup investeert volop in onderzoek en ontwikkeling en komt vaak met nieuwe en innovatie systemen op de markt.

Warmup’s producten zijn optimaal ontworpen en werken perfect op precies de manier waar we je op voorhand over vertellen – levenslang. Dat is de garantie die Warmup te bieden heeft.

Waarom Warmup

Beste Producten

Warmup heeft producten van de hoogste kwaliteit. We hebben de meest stevige, dubbel-fluorpolymeer, dunste verwarmingskabels op de markt (slechts 1.8mm in diameter). We bieden een uitgebreid assortiment aan thermostaten die we intern hebben ontwikkeld aan de hand van onze gedetailleerde kennis van hoe hydronische en elektrische vloerverwarming en centrale verwarmingssystemen werken. Nog belangrijker is dat ze zijn ontworpen met de kennis van hoe mensen verwachten dat de producten werken.

Beste  Garanties

Alle producten zijn ondersteund door toonaangevende garanties als gevolg van uitgebreid testen en onderzoek. We bieden geweldige garanties op onze vloerverwarmingscollectie. Daarbij komt dat we een SafetyNet™ Installatiegarantie bieden: mocht een systeem beschadigd raken tijdens de installatie, dan vervangen we gratis het systeem (onderworpen aan algemene voorwaarden).

Beste Onderzoek en Ontwikkeling

Met onze toewijding aan Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) en klantenservice kunnen we je technologisch geavanceerde vloerverwarmingssystemen bieden van de hoogste productkwaliteit, beste prestatie en klanttevredenheid. Onze EN442-2 Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Duitsland van meerdere miljoenen, testfaciliteiten en huizen in Europa die worden gemonitord voorzien ons van gedetailleerde informatie over onze producten en energie-efficiëntietechnieken.

Beste Accreditaties

Al onze systemen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de Europese Unie, zijn CE-gecertificeerd en geaccrediteerd door verschillende, onafhankelijke instituties, waaronder BEAB, VDE, FIMKO, SEMKO en UL. Daarbij komt dat we leden zijn van BEAMA en TTA.

 

Close Menu