DMEGC Zonnepanelen

is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim negentien duizend employees produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Sony, HP, Siemens, Renault of General Motors, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

Garantie:
Natuurlijk geeft DMEGC Solar fabrieksgarantie op de fysieke kwaliteit van onze producten. Op het elektrisch vermogen zelfs gedurende 25 of 30 jaar (30 jaar voor dubbel glas panelen).

Maar waar DMEGC zich wezenlijk in onderscheidt van alle andere fabrikanten van zonnepanelen is de zeer solide financiële positie als onderdeel van de Hengdian group. Hierdoor staat DMEGC al tijden bovenaan in de zogenaamde ‘veilige zone’ van de bekende Altman Z. index. Eenvoudig gezegd: de kans dat garantie ook op langere termijn kan worden waargemaakt is volgens financiële deskundigen bij DMEGC het grootst.

ULTRA BLACK

Dmegc introduceert het eerste echte zwarte paneel op de markt, waarbij ook de busbars aan de voorzijde in zwart zijn uitgevoerd. Dit zorgt voor een mooi egaal zwart paneel op het dak.

TECHNOLOGIE
Hoge efficiëntie

PRESTATIE
Buitengewoon goede prestatie bij diffuus licht en bewolking

PID VRIJ
Alle DMEGC modules zijn PID vrij

POSITIEVE OUTPUT TOLERANTIE
Plustolerantie van 0 > 3 %

KWALITEIT
Geproduceerd onder internationaal geaccepteerde kwaliteitsnormen en milieu-eisen

EL TEST
Drie maal 100% EL Test tijdens het productie proces

Mono Full Black

Dit is de Mono (donkere cell) variant van de panelen van Dmwgc. Dit paneel wordt veelal residentieel toegepast, waar zowel uiterlijk alsook vermogen per vierkante meter belangrijk zijn. Dit paneel is voorzien van een zwarte sheet wat ervoor zorgt dat het paneel volledig zwart is aan de voorzijde. Alleen de zilveren busbars zijn zichtbaar.

Dit paneel heeft een vermogen van 300Wp.

Mono Ultra Black

Dit is de Mono (donkere cell) variant van de panelen van Dmegc. Dit paneel wordt toegepast waar hoog vermogen per vierkante meter belangrijk is. Dit paneel is voorzien van een zwarte sheet en van zwarte solderingen. Hierdoor is het paneel echt volledig zwart aan de voorzijde.

Dit paneel heeft een vermogen van 300Wp.

Poly

Dit is de Poly (bluawe cell) variant van de panelen van Dmegc. Dit paneel wordt veelal ingezet in commerciele projecten. Denk hierbij aan grote installaties op bedrijfspanden, maar deze zijn ook toepasbaar bij residentiele toepassingen.

Dit paneel heeft een vermogen van 275 of 285Wp.

Close Menu